Ο Λαφαζάνης σέρνει τα εξ’ αμάξης στον Τσίπρα για τον Βελουχιώτη

Πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα με κείμενό του ο πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν γενικός γραμματέας της ΛΑΕ, Π. Λαφαζάνης με αφορμή την χθεσινή αναφορά κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Λαμία στο όνομα και τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη.

«Ο πρωθυπουργός που ατίμασε και πρόδωσε ξεδιάντροπα την Αριστερά. Ο άνθρωπος που επιχείρησε τον μεγαλύτερο διασυρμό των καλύτερων σελίδων της ιστορίας της και προσπάθησε να λερώσει όσο κανείς στο παρελθόν το όνομά της, σε σημείο που δεν θα μπορούσε να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός της.

Ο πρωθυπουργός της πιο εξευτελιστικής κωλοτούμπας και της πιο ταπεινωτικής και πιο καταστροφικής συνθηκολόγησης που έχει διαπράξει ποτέ πολιτικός αυτής της χώρας σε ειρηνική περίοδο, έφτασε σε σημείο θράσους, παχυδερμίας και πολιτικής αναισθησίας ώστε να πιάσει στο στόμα του και μάλιστα στην Λαμία, το όνομα του Άρη Βελουχιώτη, του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ, ο οποίος επέλεξε τον ανυποχώρητο περήφανο δρόμο, υπέστη τον πιο απηνή διωγμό από εχθρούς και φίλους και τελικά προτίμησε την αυτοκτονία παρά το εξευτελιστικό προσκύνημα» τονίζει αρχικά ο γενικός γραμματέας της ΛΑΕ.

Και προσθέτει πως «είναι θλιβερό αλλά και τρομακτικά αληθινό ότι τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία για τα «χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας που μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό», τα οποία με μέγιστη υποκρισία χρησιμοποίησε λαθραία ο Αλ. Τσίπρας, είναι ιδιαίτερα επίκαιρα επί των ημερών της δικής του διακυβέρνησης όπου η πολιτική ρεμούλα και η πολιτική απάτη, η πολιτική εξαχρείωση και ο πολιτικός εκμαυλισμός συνεχίζονται αμείωτα από μια ηγετική κυβερνητική και κομματική ομάδα που βλέπει το κράτος και την οικονομία ως λάφυρα της καρεκλοθηρίας τους».

Και ο Π. Λαφαζάνης καταλήγει πως «κατά τα άλλα οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα προεκλογικά «δώρα» του Αλ. Τσίπρα έχουν τόση αξία όση έχουν και οι υποσχέσεις του πριν τις εκλογές του 2015. Αποτελούν χοντρά ψέματα χειρότερα και απ’ αυτά που μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, από ένα πρωθυπουργό που η αδίστακτη ψευδολογία αποτελεί δεύτερη φύση».