Ο Πάγκαλος τα έβαλε με την… Ηράκλεια Σερρών!

Και ξαφνικά ο Θόδωρος Πάγκαλος τα έβαλε με την… Ηράκλεια Σερρών. Μιλώντας στo ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έβαλε στο στόχαστρο τους κατοίκους του συγκεκριμένου χωριού επειδή διαμαρτυρήθηκαν για το κέντρο υγείας.

Δήλωσε, λοιπόν, τα εξής: «Διαμαρτυρήθηκε ο πληθυσμός της περιοχής και επιτέθηκε για να κάψει το Κέντρο Υγείας. Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας».

Τα πράγματα έγινα όμως χειρότερα λίγο μετά όταν ρώτησε τον δημοσιογράφο αν γνωρίζει την Ηράκλεια Σερρών: «Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Ε, περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με δέκα σπίτια και επιπλέον τους κατοίκους τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του Θ. Πάγκαλου:

Κόλλια-Τσαρουχά κατά Πάγκαλου

Άμεση ήταν η αντίδραση της Σερραίας υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά: «Δύναται ο κύριος Πάγκαλος να ομιλεί για τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας και ειδικότερα της ακριτικής Ηράκλειας Σερρών;  Ο ίδιος άνθρωπος που ως πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μαθήματα “αγάπης και πίστης στην Πατρίδα”, παρακαλώντας να φυσήξει αέρας για να πάρει τη σημαία από τα Ίμια;  Που μέχρι εσχάτως δήλωνε ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο; Που πρόσβαλε βαθύτατα τον ελληνικό λαό εκστομίζοντας με απίστευτο θράσος το αμίμητο “Μαζί τα φάγαμε”;  Αρκετά με τον ανιστόρητο, κυνικό, αναιδή, προσβλητικό υβριστή του λαού. “Κρείττον του λαλείν το σιγάν”, κύριε Πάγκαλε».