Ο πατέρας της Ζυγούλη γλίτωσε τελευταία στιγμή από τις φλόγες!

Αυτές τις ημέρες καθημερινά διαβάζουμε ιστορίες ανθρώπων που σώθηκαν από τις φονικές φλόγες που γέμισαν θλίψη τη χώρα. Ανάμεσα σ’ αυτούς ο πατέρας της Ζυγούλη.

Την προσωπική της εμπειρία από τις πυρκαγιές μοιράστηκε πριν από λίγο η Κάτια Ζυγούλη στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κάτιας όπως μας εξομολογείται γλίτωσε τελευταία στιγμή από τις φλόγες.

«Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για πάντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό.

Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…»

Αυτή είναι η ανάρτηση της:

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on