Ο Πούτιν κάλεσε τους Ρώσους να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη στη χώρα

Με εορτασμούς σε όλη την χώρα εορτάσθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Ημέρα της Ρωσίας. Ο Ρώσος πρόεδρος τιμώντας την εοαρταστική μέρα παρασημοφόρησε διακεκριμένους Ρώσους πολίτες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το μέλλον της Ρωσίας είναι διασφαλισμένο χάρη στους ταλαντούχους και εργατικούς πολίτες της.

Παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να δείχνουν με ενεργό τρόπο την αγάπη τους για την Ρωσία, τονίζοντας ότι αυτό συνιστά εγγύηση για την κυριαρχία της, ενώ τους προέτρεψε να οραματίζονται συμμετέχοντας στην οικοδόμηση μιας ευημερούσας χώρας.

«Σήμερα είναι γιορτή, είναι η Ημέρα της Ρωσίας. Και καθένας από εμάς σκέφτεται αναμφίβολα το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον της Ρωσίας… και τα θεμέλια του μέλλοντος αυτού δημιουργούνται σήμερα, από ταλαντούχους, σημαντικούς εργατικούς ανθρώπους», είπε ο Πούτιν κατά την διάρκεια της επίσημης δεξίωσης.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να δείχνουν με ενεργό τρόπο την αγάπη τους για την Ρωσία, τονίζοντας ότι αυτό συνιστά εγγύηση για την κυριαρχία της.

«Σήμερα, ο ενεργός τρόπος με τον οποίο δείχνει κανείς την αγάπη του για την Ρωσία, η υπευθυνότητα του καθενός έναντι της, η ετοιμότητα του καθενός να συμμετάσχει στην επίλυση των εθνικών στόχων αλλά και των εξίσου σημαντικών στόχων της καθημερινότητας, συνιστούν την εγγύηση για την σταθερότητα της κυριαρχίας της χώρας μας και ένα σίγουρο στήριγμα για την αποτελεσματική υπεράσπιση των εθνικών της συμφερόντων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του στην επίσημη δεξίωση που διοργανώθηκε για την Ημέρα της Ρωσίας.

«Γνωρίζουμε καλά πόσο πλούσια είναι η Ρωσία με τους ταλαντούχους, έξυπνους, τολμηρούς ανθρώπους που διαθέτει. Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακές επιτυχίες, να επιτύχουν θα έλεγε κανείς το ακατόρθωτο» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν. Παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους να μην επαναπαύονται με τα όσα έχουν πετύχει, αλλά να οραματίζονται και μαζί να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που βάζουν.

«Όλοι μας θέλουμε την ευημερία της χώρας μας, ενεργό συμμετοχή σε μια ανάπτυξη με τομές που εξυπηρετεί τους ανθρώπους» είπε ο Ρώσος πρόεδρος στο τέλος της ομιλίας του, προτείνοντας στους παρευρισκομένους πρόποση «υπέρ της Ρωσίας».