Ο υπ. δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Ηλ.Ζάχαρης στην κάβα στις Συκιές που έγινε στόχος ληστών

Την κάβα στις Συκιές, η οποία προχθές έγινε στόχος ένοπλων ληστών επισκέφθηκε σήμερα, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

Ο ιδιοκτήτης της κάβας, κ.Θέμης Μπατζάκας, ενημέρωσε τον κ.Ζάχαρη για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε η ληστεία και του εξέφρασε την βαθιά ανησυχία που διακατέχει όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής για την ελλιπή αστυνόμευση αλλά και για μέτρα, τα οποία θα μπορούσαν να ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας, όπως για παράδειγμα, ο ηλεκτροφωτισμός των δρόμων, για τις ελλείψεις στον οποίο έχει ενημερώσει πολλές φορές τον δήμο.

Ο κ.Ζάχαρης διαβεβαίωσε τον κ.Μπατζάκα ότι θα κάνει οτιδήποτε μπορεί, πολιτικά και προσωπικά, για να επαναλειτουργήσει το Αστυνομικό Τμήμα της Νεάπολης και να αποσυμφορηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Συκεών, το οποίο πλέον καλύπτει έναν τεράστιο δήμο με παραπάνω από 100.000 κατοίκους, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ηλεκτροφωτισμός των δρόμων του δήμου θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Σε δήλωση που έκανε ο κ.Ζάχαρης μετά την επίσκεψη στην κάβα ανέφερε:

“Ήλθα λίγο πριν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, να εκφράσω τη συμπαράσταση μου σε έναν συνάδελφο, ο οποίος βίωσε με προσωπικό κόστος τις δύσκολες συνθήκες που όλοι οι καταστηματάρχες βιώνουν στον δήμο μας και όχι μόνο. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Τον διαβεβαίωσα ότι οι άμεσες προτεραιότητες μου είναι δύο. Η επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος της Νεάπολης και η βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας στους δρόμους. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Εύχομαι του χρόνου τέτοιες ημέρες να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση. Χρόνια πολλά σε όλους!”.