Ο Χριστοφόρου εξηγεί τους λόγους που δεν μιλούσε στον πατέρα του

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε σε ένα λεπτό ζήτημα, τη σχέση με τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους που δεν του μιλούσε για πολλά χρόνια.

Στη Χριστίνα Λαμπίρη «άνοιξε τα χαρτιά του» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και μίλησε για ένα πολύ ευαίσθητο γι’ αυτόν ζήτημα, τον πατέρα του. Όπως εξομολογείται δεν διατηρούσε επαφές μαζί του διότι ήταν βίαιος απέναντι του στην παιδική του ηλικία.

«Με τον πατέρα μου δεν μιλούσαμε για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά όταν έφευγε από τη ζωή έπρεπε να του μιλήσω. Το είχε ανάγκη και έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που έφευγε από τη ζωή. Κράτησα τις καλές στιγμές. Λίγες. Πάρα πολύ λίγες, δυστυχώς και πονάει αυτό. Πιστεύω ότι εκείνες τις στιγμές κατάλαβε τα λάθη του», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Έχω βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Οι γονείς πρέπει να το καταλάβουν πρώτα ότι είναι υπεύθυνοι μπροστά στα παιδιά. Κι ένα πράγμα θα πω που είναι το πιο σημαντικό, τα παιδιά τα ίδια να μιλάνε, να ζητάνε βοήθεια. Γιατί στο τέλος αυτοί θα πληρώσουν, η δική τους ψυχή θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα. Εγώ έκανα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω. Θες από ντροπή; Και δεν ένιωθα καθόλου άνετα».