Ο Bo θέλει να παντρευτεί ξανά!

Ο Bo έχει ήδη παντρευτεί μία φορά, αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει από το να θέλει να το δοκιμάσει ξανά. Ο λόγος είναι η μεγάλη επιθυμία του να κάνει παιδιά, όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, του Έθνους της Κυριακής.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε ο Bo:

Η σχέση σου με τις γυναίκες άλλαξε μετά το παιχνίδι;

«Δεν ξέρω αν φταίνε τα κιλά που έχασα ή η δημοσιότητα, αλλά υπάρχει μια αύξηση ενδιαφέροντος, πράγμα που είναι πολύ ωραίο. Όμως για μένα ό,τι ίσχυε και πριν ισχύει και τώρα. Ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου για να παρκάρει θα πρέπει να έχει κάποιες προδιαγραφές: να είναι παιδί με χιούμορ, να έχει θετική αύρα, να κάνουμε κοινά πράγματα μαζί και στα δύσκολα να με βοηθήσει με μια της κουβέντα. Έναν τέτοιον άνθρωπο χρειάζομαι δίπλα μου για να πορευτώ μακροχρόνια. Πλέον ξέρω τι θέλω για να λειτουργήσει αυτό που λέμε “σπίτι” και “οικογένεια”.

Είχες παντρευτεί μια φορά στα 25 σου. Σήμερα θα το επαναλάμβανες;

«Σίγουρα, γιατί θέλω να κάνω παιδιά, και πάρα πολύ μάλιστα».

Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;

«Όχι. Το ξέρω πως είμαι κάπως δύσκολος και περίεργος. Με το που θα δω κάτι που δεν μου αρέσει θα φύγω. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ χρόνο να φτιάχνω ανθρώπους κι αν δεν μου βγει να έχουν περάσει τα χρόνια. Αλλά πιστεύω στον Θεό, ό,τι είναι γραμμένο θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις».

Φοβάσαι μήπως αποτύχεις πάλι;

«Είναι περισσότερο ανησυχία παρά φόβος. Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».

Οι γονείς σου χώρισαν όταν ήσουν μικρός και αναγκάστηκες να μείνεις μόνος σου με την αδελφή σου. Τώρα πώς είναι οι σχέσεις σας;

«Και με τους δύο γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου, που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, είχε έρθει για μερικές μέρες στην Αθήνα και έμεινε στο σπίτι μου».

Έχει προσπαθήσει να σε πείσει να ασχοληθείς με το μπουζούκι, δεδομένου ότι είναι και ο ίδιος ρεμπέτης;

«Είναι ο κρυφός του πόθος να πάρω το μπουζούκι και να παίξω. Όλα τα άλλα που κάνω του αρέσουν, παιδί του είμαι, τα καλύτερα λέει. Αλλά όταν με είδε στο μαγαζί, όπου έχω μια ενότητα στην οποία παίζω μπουζούκι, ήταν η αγαπημένη του. Θα προτιμούσε δηλαδή να παίζω μπουζούκι δίπλα σε κάποιον τραγουδιστή από το να τραγουδάω ο ίδιος».