Ο Ed Sheeran έφτιαξε λογαριασμό στο instagram αποκλειστικά για τις γάτες του

Ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram για να διηγείται την «καθημερινότητα» των δύο μικρών γάτων του, Calippo και Dorito, που έχουν ήδη 120.000 ακόλουθους, λίγες ώρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα γατάκια μου έχουν δικό τους λογαριασμό στο Instagram, πόσα έξυπνα είναι… Ακολουθείστε την καθημερινότητά τους στο @thewibbles», γράφει ο σταρ της ποπ σε μήνυμα που ανάρτησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στον δικό του λογαριασμό τον οποίο ακολουθούν 24,5 εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο νέος λογαριασμός δεν έχει παρά έξι φωτογραφίες μέχρι τώρα που δείχνουν τα γατάκια.

Ο 27χρονος Σίραν είναι γνωστός για την αγάπη του στις γάτες και τα αποκαλυπτήρια ενός κέρινου αγάλματος του τραγουδιστή που φιλοτεχνήθηκε από το μουσείο Μαντάμ Τισό έγιναν τον Ιούνιο στο «Lady Dinah», ένα λονδρέζικο «καφέ για γάτους».

Και άλλες διασημότητες έχουν ανοίξει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα ζώα συντροφιάς τους, όπως η τραγουδίστρια Lady Gaga, της οποίας η σκυλίτσα, Miss Asia, ακολουθείται από περισσότερους από 243.000 θαυμαστές στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ