Πέππας: “Η προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού διεξάγεται κακόγουστα από το γραφείο του κ. Μεθενίτη”

Πυρά εναντίον απερχόμενου δημάρχου Μαρκόπουλου Σωτήρη Μεθενίτη εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη Νίκος Πέππας.

«Ο ευφάνταστος απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης με τόνους λάσπης κατά του Γιώργου Πατούλη και με παραπληροφόρηση, πιστεύει πως προσδίδει κύρος στην προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού, μέσα από σπαρταριστά βίντεο που αναρτά κάθε τόσο στο διαδίκτυο» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Πέππας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Πέππα έχει ως εξής:

«Ο ευφάνταστος απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης με τόνους λάσπης κατά του Γιώργου Πατούλη και με παραπληροφόρηση, πιστεύει πως προσδίδει κύρος στην προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού, μέσα από σπαρταριστά βίντεο που αναρτά κάθε τόσο στο διαδίκτυο.

Απαντώντας στο νεότερό του διαδικτυακό παραλήρημα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλω να τονίσω τα ακόλουθα:

  1. Το κατά πόσο ο Γιώργος Πατούλης ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και γνήσιος Αυτοδιοικητικός, συγκρούστηκε με κυβερνήσεις και κόμματα, το γνωρίζουν όλοι. Το έργο του αυτοδιοικητικό και κοινωνικό είναι σπουδαίο και είναι καταγεγραμμένο. https://neaarxiattiki.gr/index.php/theseis
  2. Όσο αφορά στην αντίδραση της ΚΕΔΕ για την κυβερνητική απόφαση σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται η υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, αυτή ήταν ακαριαία και με αποκλειστική πρωτοβουλία του Γιώργου Πατούλη. Αναμένονται δε νεότερες δυναμικές πρωτοβουλίες. Ακόμη να θυμίσω πως η αντίδραση της ΚΕΔΕ επί προεδρίας Γιώργου Πατούλη για το ίδιο θέμα ήταν τέτοια, που απέτρεψε αυτή την εξέλιξη για τους Δήμους, όταν η καταστροφική κυβερνητική πολιτική των capital controls, οδήγησε στην αφαίμαξη όλων των κρατικών πόρων.
  3. Τέλος ο κ. Μεθενίτης βγάζει από το μυαλό του δημοσκοπήσεις που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Προβαίνει δε σε αναλύσεις και αναγωγές με βάση ίσως τη δική του διαδρομή από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο εγκλωβισμένος μέσα στο διαδικτυακό του κόσμο που πολιτεύεται, μιας και το Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη, το αφήνει γεμάτο σκουπίδια, ΧΩΡΙΣ παραλίες, ΧΩΡΙΣ κοινωνικές υποδομές, ΧΩΡΙΣ κοινόχρηστους χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης και το κυριότερο με ένα άθλιο οδικό δίκτυο που καθημερινά καταγράφει δυστυχήματα. Είναι ο λόγος που ο κ. Μεθενίτης δεν κατεβαίνει ξανά για Δήμαρχος Μαρκοπούλου, εν αντιθέσει με τον κ. Πατούλη που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του Αμαρουσίου με ποσοστό άνω του 60% παρότι έχει δηλώσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής.

Ιδιαιτέρως για τη δημοσκοπική φθίνουσα πορεία που καταγράφουν οι «μυστικές» έρευνες του κ. Μεθενίτη για τον κ. Πατούλη, του θυμίζω πως πρόσφατα ο Γιώργος Πατούλης εξελέγη με το πραγματικό και συγκλονιστικό ποσοστό  του 55% στη θέση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας. Το κακό νέο για τον κ. Μεθενίτη, είναι πως ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανήκει στην Αττική, αν δεν το γνωρίζει…

Το άλλο κακό νέο είναι πως όλες οι πραγματικές δημοσκοπήσεις από πραγματικές εταιρίες με πραγματικό ΑΦΜ, για την περιφέρεια Αττικής, όπως και η τελευταία των Παραπολιτικών, δίνουν ισχυρό ξεκάθαρο προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη έναντι της μακράν δεύτερης Ρένας Δούρου και καταγράφουν τον Γιάννη Σγουρό τρίτο στο τέλος και… καταϊδρωμένο.

Ας σοβαρευτούμε. Η εκλογή της καταστροφικής κυρίας Δούρου είναι πολιτικό αποτέλεσμα της ανεπαρκέστατης πολιτικής του κυρίου Σγουρού.

Σγουρός και Δούρου είναι οι δύο πλευρές του ιδίου νομίσματος. Από κοινού οδήγησαν την Αττική στην υπανάπτυξη, τη θλίψη και την παρακμή.

Ευτυχώς τον Μάϊο τελειώνουν οι περιπέτειες για την Αττική. Η Μητροπολιτική Περιφέρεια της Ελλάδας, θα κάνει τη Νέα Αρχή. Και αυτό θα γίνει μόνο με έναν άξιο Περιφερειάρχη, τον Γιώργο Πατούλη.»