ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις»

«Αυτός ο τελικός είναι γιορτή» τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο μήνυμά της προς τους φίλους της ομάδας, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τους οπαδούς της που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μόνο με φωνή και όχι με κροτίδες και βεγγαλικά.

Παράλληλα, προσθέτει πως ο τελικός του Σαββάτου (12/5) αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για «απαντήσεις σε όλους» και για να «διαψεύσουμε όσους περιμένουν στη γωνία για να μας δυσφημήσουν».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει τελικού:

«Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και την σπρώχνουμε στην κατάκτηση του νταμπλ! Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά! Η φωνή μας είναι αρκετή!

Αγνοούμε παντελώς τυχόν προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας!

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη πήραμε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, το ίδιο πρέπει να γίνει και σε αυτόν τον τελικό! Άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός που δώσαμε σε αυτή τη χρονιά!

Δεν προκαλέσαμε, δεν ασχοληθήκαμε με κανέναν αντίπαλο παρά μόνο με την ομάδα μας! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Διαφημίζουμε με τη στάση μας το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις σε όλους!

Διαψεύδουμε όσους περιμένουν στη γωνία για να μας δυσφημήσουν! Οι εξετάσεις, που θα δώσουμε, θα είναι και αυτή τη φορά απόλυτα επιτυχημένες!».