ΠΑΕ Πανιώνιος: Σκέψη για μη χορήγηση εισιτηρίων σε ομάδες

Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Πανιώνιος μετά το χθεσινό περιστατικό με τη ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Οι Νεοσμυρνιώτες μετά το περιστατικό, εξετάζουν το ενδεχόμενο μη χορήγησης εισιτηρίων σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

Με σημερινή (3/9) ανακοίνωση, η ομάδα της Νέας Σμύρνης καταδικάζει το περιστατικό με τη ρίψη φωτοβολίδας στην αναμέτρηση της Κυριακής, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους οπαδούς τους, πως η ΠΑΕ «θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: «Το στάδιο της Νέας Σμύρνης, ανέκαθεν είναι από τα πλέον φιλόξενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους αντίπαλους οπαδούς. Το περιστατικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως «ατυχές». Η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής, σε ένα σημείο όπου κάθονταν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας. Περιμένουμε όμως και εμπράκτως να κινηθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του δράστη και να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία, είναι η μοναδική που χειρίζεται τις κάμερες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, αλλά και πραγματοποιεί τον σωματικό έλεγχο των οπαδών πριν την είσοδό τους σε αυτό. Επεδιδή λοιπόν, τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, εκτιμούμε πως έχει και το απαραίτητο υλικό στα χέρια της για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο της πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Ήδη υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.

Με αυτά ως δεδομένα, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια ο κάθε ένας να έρχεται στο γήπεδο για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».