ΠΑΟΚ: Καταγγελία της Σπαρτάκ Μόσχας για την «επίθεση» σε Ρώσους δημοσιογράφους

Έκταση φαίνεται πως παίρνει η φημολογία πως οπαδοί του ΠΑΟΚ χτύπησαν Ρώσους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα.

Η Σπαρτάκ Μόσχας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με τους ισχυρισμούς των Ρώσων δημοσιογράφων για επιθέσεις των οπαδών του Δικεφάλου, πριν από την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ, υπήρξαν καταγγελίες από Ρώσους δημοσιογράφους, που ήταν διαπιστευμένοι για να καλύψουν το συγκεκριμένο ματς.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, αρκετοί από αυτούς δέχθηκαν επίθεση, από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και συνέβη σε μια ζώνη όπου μόνο τα άτομα με διαπίστευση είχαν το δικαίωμα να είναι εκεί.

Στην παρούσα κατάσταση η Σπαρτάκ, σκέφτηκε ότι η παραμονή στη Θεσσαλονίκη για τους εκπροσώπους των ρωσικών ΜΜΕ δεν είναι ασφαλής, και τους έδωσε μια θέση στη πτήση τσάρτερ της αποστολής που επέστρεψε στη Μόσχα.

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό».