Παπαχρήστου: Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν

H κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο από τη Βούλα Παπαχρήστου θύμισε σε πολλούς ένα ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει η αθλήτρια στα social media πριν από έξι χρόνια το οποίο της είχε κοστίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

«Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», δήλωσε στο Sportime για το θέμα η Βούλα Παπαχρήστου.

«Εχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν… Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν», πρόσθεσε η η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν.