Παπούλια, Πετρουλάκη, Γαλύφα ημίγυμνες για καλό σκοπό (pics)

Για έναν ευγενή σκοπό φωτογραφήθηκαν ημίγυμνες η Εβελίνα Παπούλια, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελένη Πετρουλάκη και η Έλενα Γαλύφα.

Οι τέσσερις γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού που «τρέχει» το Άλμα Ζωής.

Έτσι, φωτογραφήθηκαν με το φουλάρι που δημιούργησε η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα με αφορμή την 30η επέτειο του συλλόγου που μάχεται για την ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Το μήνυμα που έγραψε η Εβελίνα Παπούλια

Φωτογραφίες από την καμπάνια έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή ηθοποιός, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Ευχαριστώ την @ioanna_kourbela και το Άλμα Ζωής για αυτή την υπέροχη κίνηση!! Με επίκεντρο τη γυναίκα, το Ioanna Kourbela brand ενισχύει την εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή την 30η επέτειο του συλλόγου Άλμα Ζωής, δημιουργήθηκε ένα πλεκτό φουλάρι, θέλοντας να συμβολίσει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Όλοι μαζί, στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη αλλά και τον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου μαστού. “Μαζί για ένα υγιές μέλλον… για όλες”».

 

View this post on Instagram

 

Ευχαριστω την @ioanna_kourbela και το Αλμα Ζωής για αυτη την υπέροχη κίνηση!! Με επίκεντρο τη γυναίκα, το Ioanna Kourbela brand ενισχύει την εκστρατεία πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή την 30η επέτειο του συλλόγου «Άλμα Ζωής», δημιουργήθηκε ένα πλεκτό φουλάρι, θέλοντας να συμβολίσει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Όλοι μαζί, στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη αλλά και τον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου μαστού. «Μαζί για ένα υγιές μέλλον…για όλες» #ioannakourbelaXalmazois #ioannakourbela #ioannakourbelabasics #almazois #breastcancerawareness Ambassadors: @elenagalifa @anna_maria_papaharalambous @evelina_papoulia_official @elenipetroulaki @ioanna_kourbela Photographer @christostheologou Styling @yiorgosmesimeris Makeup @shiseido, @vthodos Hair @michalisanousakis, @vassilis_saroglou Video @anastasteia

A post shared by Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) on