«Αν ο Καμμένος έχει υστερία να πάει σε κλινική»

Σκληρή γλώσσα και ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο χρησιμοποίησε ο ηγέτης των «γκρίζων λύκων» της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά την διάρκεια της ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο Ν. Μπαχτσελί τόνισε εκτός των άλλων ότι ο Πάνος Καμμένος «ξέχασε τις ημέρες που οι συμπατριώτες μας καταδίωξαν τους Έλληνες και τους έριχναν στη θάλασσα. Αν το θέλουν, να επαναλάβουμε την ιστορία, για εμάς είναι «παιχνιδάκι». Αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να φύγουν στην Αθήνα».

“Αν χρειαστεί θα τους ξεριζώσουμε και θα τους σπάσουμε τα δόντια”

Και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία. Ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας. Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει. Αν έχει κρίσεις υστερίας να μπει σε κλινική. Οι πρόγονοί τους, πλήρωσαν την εχθρότητα που είχαν ενάντια στους Τούρκους. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου, οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους, τρίζουν τα δόντια. Εμείς, όταν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε εκείνα τα δόντια».