Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει: Δέχθηκα πρόταση για ροζ βίντεο!

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Σάσα Μπάστα, αφού σε μερικούς μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Κάρντιφ – Γουλβς (30/11)

Η τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρω1νό και μίλησε για την αλλαγή στην ζωή της, ενώ έκανε… καυτές αποκαλύψεις.

«Μαγειρεύω τα πάντα, κάνω φοβερές πίτες και ανοίγω φύλλο μόνη μου. Νοικοκυρά δε θα γίνω, μάνα θα γίνω. Σε κάθε θηλασμό καις 500 θερμίδες και βέβαια θα θηλάζω. Την κόρη μου θα την πούμε Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά για την εγκυμοσύνη της.

Το.. ροζ βίντεο

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη «ρόζ» πρόταση που της έκαναν: «Μου πρότειναν πολλά λεφτά για ροζ βίντεο που φυσικά αρνήθηκα να κάνω. Εκνευρίστηκα όταν μου το πρότειναν…Προτιμώ τον Νίκο Οικονομόπουλο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη από τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Βέρτη από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μου “την έχει πέσει” τραγουδιστής που δουλεύαμε στο ίδιο σχήμα και μόλις τον ανέφερες. Αγαπώ τη Νατάσσα Μποφίλιου, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεργασία μαζί, είναι ντροπή ν’ ανοίξω και το πρόγραμμά της», πρόσθεσε λίγο αργότερα.