Πασχαλινά δέματα και κοινωνική προσφορά στον Δ. Λαγκαδά

Πασχαλινά δέματα με βασικά είδη διατροφής διανέμονται αυτές τις ημέρες σε οικονομικά αδύναμες και πολύτεκνες οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαγκαδά.

Κοινωνικό αρωγό στη συγκεκριμένη δράση, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αποτελεί η «Bonatti J&P Άβαξ», κατασκευάστρια εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP.

Στη χθεσινή παραλαβή των πακέτων παρευρέθηκαν εκ μέρους της Κοινοπραξίας ο κ. Γεώργιος Μάνης, Διευθυντής Έργου, ο κ. Χαράλαμπος Μαλανδράκης, Διευθυντής Περιβάλλοντος, Γης και θεμάτων Κοινωνικής Διαχείρισης και ο κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Bonatti J&P Άβαξ».

Το «παρών» από τον Δ. Λαγκαδά έδωσαν ο δήμαρχος, Γιάννης Καραγιάννης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Μάρκου, και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσήρου, Φώτης Γουνιώτης.

Κοινωνική στήριξη από τον Δ. Λαγκαδά

Ο Δήμος Λαγκαδά, παράλληλα με τις κοινωνικές παροχές που πραγματοποιεί με ίδια έξοδα, επεκτείνει την κοινωνική στήριξη προς τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους.

Η διανομή των τροφίμων θα ολοκληρωθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε οι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, να έχουν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.