Πατέρας επιτέθηκε στην κόρη του μέσα σε σχολείο!

Απίστευτες σκηνές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας μέσα στη γραμματεία σχολείου στο Μαϊάμι. Οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτηρίου κάλεσαν έναν 44χρονο πατέρα-  αστυνομικό να παραλάβει την κόρη του επειδή «έδειξε ασέβεια» σε μια καθηγήτριά της  και αυτός της επιτέθηκε μόλις η μαθήτρια έφτασε στον ίδιο χώρο.

Πιο αναλυτικά, ο  άνδρας διακρίνεται στα πλάνα να περιμένει στο γραφείο παρουσία δύο άλλων γυναικών μέχρι που εμφανίζεται η κόρη του. Δεν προλαβαίνει η 14χρονη να περάσει το κατώφλι της πόρτας κι ο «πατέρας» της ορμά πάνω της, τη χαστουκίζει και την πιάνει απ’ το κεφάλι. Σε έξαλλη κατάσταση κι αδιαφορώντας για τον περίγυρο αρπάζει την έφηβη από τα μαλλιά και τη σέρνει. Κάποια στιγμή μάλιστα τη χτυπά με τη ζώνη του στα πόδια.

Βλέποντας κάποιος  τις εικόνες νομίζει ότι ο αστυνομικός παλεύει με βαριά οπλισμένο εγκληματία για να τον συλλάβει. Αλλά ο «αντίπαλός» του στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ίδια του η κόρη…

Η στάση των δυο εκπαιδευτικών σε αυτή τη σκηνή

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι οι δύο γυναίκες που έγιναν μάρτυρες της αποτρόπαιης σκηνής δεν έκαναν τίποτε για να εμποδίσουν τον 44χρονο να δείρει τόσο άσπλαχνα την κόρη του. Η μία, μάλιστα, κοιτάζει ήρεμη στην οθόνη του υπολογιστή της.

Στο τέλος του βίντεο το κορίτσι καταρρέει ενώ ο «πατέρας» συ συνεχίζει τον εξάψαλμο και μόνο όταν έφυγαν από το γραφείο, ενημέρωσε τις Αρχές η μία από τις δύο γυναίκες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο  Ρέιμοντ Ροζάριο συνελήφθη, οδηγήθηκε στη φυλακή για κακοποίηση ανηλίκου και φυσικά έχασε τη δουλειά του. Ευτυχώς η μικρή δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.