Ποτάμι για Π. Καμμένο: «Τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια»

Σκληρή κριτική στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Πάνο Καμμένο, ότι χρησιμοποιεί τα εθνικά θέματα για να μαζεύει ψήφους ασκεί το Ποτάμι, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό «να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του, ώστε να πάψει τις άσκοπες, άστοχες και εκ του ασφαλούς πολεμικές ιαχές».

Το Ποτάμι κάνει λόγο για μεγάλη απερισκεψία του Π. Καμμένου «να μιλήσει αφελώς για κήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στο Καστελόριζο, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την κυβέρνηση, αλλά προφανώς και με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία», τονίζοντας ότι «δεν έχει αντιληφθεί ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια και ότι οι ”προεκλογικές του εξαγγελίες” μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη χώρα».

«Να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του ο Τσίπρας»

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, αφού καλεί τον πρωθυπουργό «να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του, ώστε να πάψει τις άσκοπες, άστοχες και εκ του ασφαλούς πολεμικές ιαχές που μειώνουν την εικόνα σοβαρότητας της Ελλάδας στο διεθνές σκηνικό», το Ποτάμι προτείνει «οι επιθετικές εξάρσεις των γειτόνων μας, που τους οδηγούν ακόμη και σε πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, χωρίς την άδεια των ελληνικών αρχών να αντιμετωπισθούν με σύνεση και αποφασιστικότητα και όχι με εθνικιστικά βεγγαλικά».