Πρόεδρος Ρίβερ: «Δέχομαι απειλές θανάτου από οπαδούς της Μπόκα»

Περίπου 200-300 απειλές θανάτου από οπαδούς της Μπόκα έχει δεχτεί ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κατήγγειλε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Marca.

Διαβάστε ΕΔΩ τις αναλύσεις και τις προτάσεις των σημερινών αγώνων της La Liga

Ο πρόεδρος των «εκατομμυριούχων» μίλησε στην εφημερίδα της Μαδρίτης λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς των δύο «αιωνίων» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, η οποία θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Κυριακή (9/12, 21:15).

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Όταν δηλώνω ότι θέλω να ξεμπλέξω την ομάδα από οπαδούς που προκαλούν επεισόδια, ενεργούν ενάντιά μου. Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου. Μπορώ να σας δείξω το τηλέφωνό μου», αποκάλυψε ο Ντ’ Ονόφριο και πρόσθεσε:

«Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί απειλές 200-300 απειλές από οπαδούς της Μπόκα. Μερικούς τους αναγνώρισα μέσω του whatsapp και θα τους πάω στα δικαστήρια».

«Ντροπή να γίνεται το Ρίβερ – Μπόκα σε άλλη χώρα»

Όσον αφορά την τροπή που πήραν τα πράγματα, μετά την αναβολή του δεύτερου τελικού και τη μεταφορά της έδρας στη Μαδρίτη, ο πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη ντροπή που το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αργεντινής θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα. Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται στρατός για να γίνει ένα ματς, εξυπνάδα χρειάζεται».

Ερωτηθείς αν αυτός ο αγώνας θα «ξεπλύνει» την αρνητική εικόνα της Αργεντινής, απάντησε: «Η Αργεντινή έχει μεγάλες ανάγκες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, το ποσοστό της φτώχειας ξεπερνά το 30%. Είναι ένα παιχνίδι – σύμβολο, αλλά όχι η απτή πραγματικότητα».