Πρόσκληση της ΝΔ Θεσσαλονίκης στους ανθρώπους του αθλητισμού

Πρωτοβουλία για τον αθλητισμό της πόλης αναλαμβάνει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, το τελευταίο διάστημα στελέχη του αθλητισμού της πόλης συναντώνται με σκοπό την καταγραφή των άμεσων προβλημάτων της αθλητικής κοινότητας και το σχεδιασμό, με νέο πνεύμα, της πραγματικότητας που διαμορφώνεται.

«Η προσπάθεια είναι ενταγμένη στην κεντρική πολιτική επιλογή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία. Ήδη κατατίθενται δημιουργικές ιδέες και προτάσεις σε θέματα αθλητισμού», αναφέρει η ΝΔ Θεσσαλονίκης και προσθέτει:

«Το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στη Θεσσαλονίκη καθώς και η ευρεία συμμετοχή στελεχών εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης, διατυπώνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού στην πόλη, που ασχολούνται με όλα τα αθλήματα και βιώνουν το πνεύμα του αθλητισμού, ως αθλητές, ως προπονητές, ως γυμναστές ή ως παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, να προσεγγίσουν στη ΝΔ και να προετοιμάσουν όλοι μαζί την επόμενη ημέρα».