Πως «έριξε» την Αραβανή ο Οικονομόπουλος;

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι σίγουρα μία από τις πιο πολυπόθητες Ελληνίδες στην showbiz. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και είναι πολύ ερωτευμένη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV Έθνος μιλά για το τι την τράβηξε στον τραγουδιστή, πως γνωρίστηκαν, αλλά και το αγαπημένο της τραγούδι.

Τι ήταν αυτό που την προσέγγισε στον γνωστό τραγουδιστή;

«Ο χαρακτήρας του. Και ο τρόπος που με προσέγγισε. Βέβαια, με τον Νίκο δεν γνωριστήκαμε τώρα. Είχαμε γνωριστεί για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι άλλο πέρα από μια απλή γνωριμία και μια τυπική κουβέντα. Μάλλον τώρα ήταν το σωστό τάιμινγκ».

Πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους;

«Όλο ξεκίνησε από μια συνάντησή μας. Σε έναν χώρο. Αρχίσαμε να μιλάμε, του είπα εγώ πράγματα που θαυμάζω σε εκείνον και ο Νίκος πράγματα που θαυμάζει σε εμένα. Σε μια γενική συζήτηση. Και έτσι ξεκίνησε…».

Ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τις επιτυχίες του συντρόφου της;

«Είναι πολλά, αλλά θα σου που πω αυτό με το οποίο γίνεται χαμός και του το είπα από την πρώτη μας συνάντηση. Δεν χρειάστηκα δεύτερη φορά για να το ακούσω. Το «Για κάποιον λόγο» που για κάποιον λόγο τελικά γίνονται όλα».