Πόλεμος συγκυβέρνησης – ΣΚΑΙ για την κάλυψη των πυρκαγιών

Συνεχίζεται ο πόλεμος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με φόντο την κάλυψη των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Το νέο επεισόδιο της διαμάχης παίχτηκε σήμερα με τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη να δηλώνει ότι κανένα στέλεχος του κόμματος «δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού».

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε» αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης για να προσθέσει: «Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία» συμπληρώνει ο κ. Τοσουνίδης.

Είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις του Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης καταφέρονταν εναντίον του καναλιού για τον τρόπο μετάδοσης των εξελίξεων γύρω από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.