Ρουβίκωνας απειλεί Μητσοτάκη: «Θα τα πούμε από κοντά»

Απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Ρουβίκωνας, μέσω μηνύματος που ανάρτησε στο Facebook ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας.

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα», αναφέρει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, σχολιάζοντας τη δήλωση που έκανε την Τρίτη (22/5) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση Μητσοτάκη που ενόχλησε τον Ρουβίκωνα:

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.

Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Ο Ρουβίκωνας «βάλλει» και κατά δικαστών

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ίδιο στέλεχος του Ρουβίκωνα, σε δεύτερη ανάρτησή του, βάλλει κατά των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο ΣτΕ:

«Οι άνθρωποι που νομιμοποιούν με τις αποφάσεις τους τις μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντάς τους στην ανέχεια, ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους… εαυτούς τους, ζητούν τη σύλληψη μας…

Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπατάστε κύριοι. Ό,τι υπηρετεί την πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται, παρά μόνο θεριεύει».