Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία του πριν τον αναλάβει ο Ψινάκης (pic)

Μετά το 1992 και το «μπαμ» που έκανε στην ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο ο Σάκης Ρούβας, ο πασίγνωστος -πια- σταρ δεν έπαψε να απασχολεί την εγχώρια βιομηχανία του θεάματος.

Στα 26 αυτά χρόνια της παρουσίας του, συμμετείχε σε πολλούς ρόλους επαγγελματικά. Τραγουδιστής, χορευτής, ηθοποιός στο σινεμά, παρουσιαστής, κριτής σε talent show, πρωταγωνιστής σε αρχαίο δράμα και άλλα.

Μέσα στο ένα τέταρτο του αιώνα που δραστηριοποιείται έχει αλλάξει πολλά look στην εμφάνισή του, στο ντύσιμο αλλά και στα μαλλιά του.

Πάντα όμως ακολουθούσε τις επιταγές τις μόδας ακόμα και όταν επιχειρούσε κάτι πιο… ακραίο πάνω στην πίστα.

Ποιος όμως θυμάται τον Σάκη πριν το 1992; Πριν γίνει το ελληνικό pop είδωλο για τις νέες θαυμάστριές του;

Μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν έρχεται να «σοκάρει» και να καταρρίψει τον μύθο του Σάκη ως ποπ τραγουδιστή και περφόρμερ.

Η φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί αρχές τις δεκαετίας του ’90 και δείχνει τον Σάκη σε πάλκο μπουζουκιών να βρίσκεται στην άκρη μίας παρέας τραγουδιστών.

Φυσικά είναι ο νεότερος και προφανώς δεν είναι το πρώτο όνομα στο μαγαζί αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεχωρίζει.

Τα ρούχα του είναι αυτό που κανείς δεν περίμενε ποτέ να δει από έναν Ρουβά, αλλά είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι δεν είχε ακόμα αναλάβει την καλλιτεχνική του εικόνα ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Σάκης φοράει φαρδύ παντελόνι με τη ζώνη δεμένη ψηλά και ένα επίσης φαρδύ φλοράλ πουκάμισο με ανοιχτό το στέρνο.

Τα μαλλιά του ακόμα είναι κοντά και στέκεται δίπλα σε τραγουδιστές με ανάλογο ντύσιμο κρατώντας τα παλιά μικρόφωνα, αυτά με το καλώδιο, πριν μπουν στη ζωή του τα ασύρματα και τα χειλόφωνα που τον ελευθέρωσαν στο να προσθέσει και τον χορό στο ρεπερτόριό του.

Δείτε την φωτογραφία του Σάκη από το μακρινό παρελθόν του:

Αγνώριστος: Ο Σάκης Ρουβάς σε... μπουζουκλερί πριν γίνει ποπ σταρ στο πλευρό του Ψινάκη (Pic)