Σίσσυ Χρηστίδου: «Καρφιά» σε Παπανώτα και Happy Day (vd)

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου όσα είχαν ειπωθεί για την ίδια από τον Δημήτρη Παπανώτα –και όχι μόνο- στην εκπομπή Happy Day, πριν από περίπου ένα μήνα.

Τότε, το πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε σχολιάσει με άκομψο τρόπο τα κιλά που έβαλε η γνωστή παρουσιάστρια, την οποία μάλιστα κάποιοι παρομοίασαν και με μία άλλη συνάδελφό της, την Κατερίνα Ζαρίφη.

Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα από το σύζυγο της Σίσσυς, Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ μετά το σάλο που προκλήθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε τα σχόλια που είχαν γίνει στο Happy Day:

Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

https://www.youtube.com/watch?v=ouqsnq2TT3I

«Αν πάρω μερικά κιλά ακόμη, θα με συγκρίνουν με την Oprah!»

Η ίδια δεν θέλησε να ασχοληθεί περαιτέρω με το περιστατικό. Περίπου ένα μήνα μετά, ωστόσο, και αφού ρωτήθηκε σχετικά από το περιοδικό People, η Σίσσυ απάντησε:

«Τη θέση που πήραν ο Θοδωρής αλλά και ο Παύλος πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν τη γνώριζα εκ των προτέρων. Και εννοείται πως δεν τους έβαλα εγώ να κάνουν κάτι τέτοιο. Ο καθένας τοποθετήθηκε έτσι όπως πίστευε. Είναι δύο άνθρωποι που με αγαπούν πολύ, ό,τι ειπώθηκε το πήραν προσωπικά και έπραξαν όπως εκείνοι έκριναν.

Όταν κατάλαβα την έκταση που είχε αρχίσει να παίρνει, έκανα ένα βίντεο στο YouTube -μιλώντας στους ανθρώπους που με ακολουθούν και όχι απαντώντας- με σκοπό να το δημοσιεύσω, αλλά δεν το ανέβασα ποτέ. Και δεν το ανέβασα γιατί όλο αυτό πήρε άλλη διάσταση, ύστερα από το εξώδικο που έστειλε ο Θοδωρής στον Δημήτρη Παπανώτα».

«Δεν παρεξηγήθηκα»

«Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση η συγκεκριμένη ιστορία. Προσωπικά, δεν παρεξηγήθηκα. Το ότι έχω πάρει κάποια κιλά είναι αυταπόδεικτο. Είμαι εξαιρετικά ενεργή μέσα από τα social media, αλλά και μέσα στο κανάλι μου στο YouTube – εδώ και ένα χρόνο με βλέπετε άβαφη, αχτένιστη, ακόμα και με μαγιό. Η εικόνα μου είναι πολύ ξεκάθαρη”, ανέφερε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρησίδου και πρόσθεσε:

“Όταν έγινε όλο αυτό, ένας άνθρωπος από το προσωπικό μου περιβάλλον με ρώτησε “Γιατί δεν βγαίνεις να πεις τον λόγο που έχεις πάρει κιλά;” και του απάντησα ότι αν κάνω κάτι τέτοιο θα είναι σαν να απολογούμαι γι’ αυτό – κάτι που αισθάνομαι ότι δεν οφείλω! Για να το ξεκαθαρίσω, δεν είναι κακό κάποιος να το παρατηρήσει και το υπογραμμίσει. Άλλωστε είναι ένα γεγονός. Το λάθος για μένα είναι ο χλευασμός, τα γελάκια και η ειρωνία.

Το θέμα είναι το μήνυμα που περνάμε προς τα έξω, όταν χλευάζουμε μια γυναίκα για τα κιλά της. Όχι για μένα. Για το κορίτσι που ίσως ακούσει αυτό το σχόλιο και περάσει τη μέρα της τρώγοντας μόνο ένα μήλο.

Και αν με ρωτάς, θα σου πω ότι αυτό που έγινε ήταν πολύ πιο προσβλητικό για την Κατερίνα Ζαρίφη παρά για μένα. Είναι εξαιρετικά άστοχο να θεωρεί κάποιος ότι μπορεί να με προσβάλει παρομοιάζοντάς με με την Κατερίνα, μία από τις πιο υπέροχες, γενναιόδωρες, χαρισματικές και θηλυκές γυναίκες που ξέρω. Για να δούμε… αν πάρω μερικά κιλά ακόμα, μπορεί να με συγκρίνουν και με την Oprah!».