Σαββίδης: «Πιάστηκα κορόιδο σε προδοσία»

Όπως αναμενόταν, ο Ιβάν Σαββίδης πριν την έναρξη του εορταστικού προγράμματος σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για μία σειρά θεμάτων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατάκτηση το Κυπέλλου, στο νέο γήπεδο που θα χτιστεί στην Τούμπα, αλλά και στα όσα συνέβησαν εξωαγωνιστικά και τον οδήγησαν στην τιμωρία.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφερόμενος προς στον προπονητή του ΠΑΟΚ του είπε πως θα έχει απεριόριστο μπάτζετ. «Πήρες ακατέργαστο διαμάντι και το έκανες πολύτιμο λίθο. Θέλω αύριο να ξεκινήσεις τη δουλειά για τον νέο ΠΑΟΚ, θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και κυρίως του αρχηγούς της ομάδας: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιεϊρίνια γιατί πριν το ματς του Κυπέλλου του είπα «Αντρέ θέλω να μου φέρεις το Κύπελλο» και ο Βιεϊρίνια ,του απάντησε πως «θα το φέρω μαζί με τον Μαλεζά». Εκεί κατάλαβα πως έκανα λάθος και ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο ΠΑΟΚ είναι σύνολο και αυτό το έχει πετύχει ο Ράσβαν Λουτσέσκου».

Όσον αφορά τα όσα εξωαγωνιστικά έγιναν και αποτέλεσαν την αιτία τιμωρίας του ΠΑΟΚ αλλά και τη δική του, ο κ. Σαββίδης τόνισε: «Πριν από δύο χρόνια είχα πει πως θα καθαρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ πως στα 60 μου χρόνια θα έχω μια τέτοια προδοσία με πισώπλατες μαχαιριές. Ζητώ συγγνώμη γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

«Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό»

Τα όσα δραματικά βίωσε ο Παναθηναϊκός δεν έμειναν ασχολίαστα και απαρατήρητα κυρίως από τον Ιβάν Σαββίδη που προέβη μάλιστα και σε μία αποκάλυψη.

«Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν».

Από εκεί και πέρα για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο είπε πως αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά ένιωσε σαν να μπαίνουν κάποιοι στο σπίτι του για να βιάσουν τα παιδιά του. Σε εκείνο το σημείο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες και ο κόσμος είναι παιδιά του και αν δεν κατέβαινε εκείνος. τότε θα έμπαιναν οι οπαδοί μέσα στο γήπεδο.

Αναφερόμενος στο όπλο εξήγησε πως όταν πήρε την άδεια για λόγους ασφαλείας τον ενημέρωσαν πως μπορεί να το έχει παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Ο ίδιος έκανε σαφές πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ενώ πρόσθεσε πως όταν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την κίνηση να κρατήσει το όπλο αυτό έγινε επειδή ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας του αντιλήφθηκε πως το όπλο φαινόταν, οπότε προχώρησε σε αυτή την κίνηση διότι σκέφτηκε πως κάποιος μπορεί να το πάρει και να γίνει κακό.

«Να βάλουν την καρδιά μου στην Τούμπα»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο γήπεδο του Δικεφάλου, τη νέα Τούμπα και πότε αυτή θα είναι έτοιμη.

«Το γήπεδο θα γίνει με κάθε τρόπο και με κάθε κόστους. Εγώ είπα στα παιδιά μου ότι αν πάθω κάτι θέλω να βάλουν την καρδιά μου μέσα στα θεμέλια της Τούμπας».