«Σαρώνει» σε πωλήσεις το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα!

«Θραύση» κάνει το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα. Όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House, μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, που επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan, το “Becoming” είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεκίνησε μια περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Την επόμενη εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα μεταβεί στο Παρίσι, την προσεχή Τετάρτη (5/11).

Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στη βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του “Becoming”.

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

«Σαρώνει» σε πωλήσεις το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ