Σιμόπουλος για Μυλόπουλο: «Να σταματήσει να κοροϊδεύει τους Θεσσαλονικείς»

Ολομέτωπη επίθεση εξαπολύει εκ νέου ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πρώην γ.γ Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την εξέλιξη του έργου.

Εχθές, ο Στρ. Σιμόπουλος αποκάλυψε πως ο εργολάβος ζήτησε παράταση για την παράδοση του αμαξοστασίου του Μετρό Θεσσαλονίκης έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι «το πρωτοχρονιάτικο πάθημα δεν έγινε μάθημα για την κυβέρνηση».

Σε σημερινή δήλωσή του στον ημερήσιο τύπο ο κ. Μυλόπουλος ισχυρίσθηκε ότι «ο κ. Σιμόπουλος ψεύδεται κατά συρροή και διαδίδει ψευδές ειδήσεις. Τίποτα από όσα λέει δεν ισχύει». Ο τελευταίος με σημερινή του ανακοίνωση, επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, ζητώντας του να «σταματήσει να κοροϊδεύει άλλο τους Θεσσαλονικείς».

Μάλιστα, θα βρείτε επισυναπτόμενο το αίτημα της κοινοπραξίας.

Δείτε αναλυτικά όλη τη δήλωση:

«Σε χθεσινό δελτίο τύπου, με αφορμή τη νέα φιέστα στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αποκάλυψα ότι:

α. Θα εγκαταστήσουν το συρμό στο αμαξοστάσιο για να κινείται μόνο μέσα σ’αυτόν, διότι δεν είναι έτοιμες οι σήραγγες (εννοούσα την επιδομή τους) για πραγματική δοκιμαστική λειτουργία. Θα είναι έτοιμες μετά από επτά μήνες.

β. Ο συρμός έρχεται χωρίς να έχουν γίνει οι δοκιμές κατασκευής.

γ. Ο εργολάβος ζήτησε έξι μήνες παράταση για την παράδοση του αμαξοστασίου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε σημερινή δήλωσή του στον ημερήσιο τύπο ο κ.Μυλόπουλος ισχυρίσθηκε ότι «ο κ.Σιμόπουλος ψεύδεται κατά συρροή και διαδίδει ψευδές ειδήσεις. Τίποτα από όσα λέει δεν ισχύει»

Επισυνάπτω το αίτημα της κοινοπραξίας για να αποδείξω ότι ψεύδεται ο ίδιος ή δεν γνωρίζει καθόλου το έργο.

Στα άλλα δύο θέματα που έθεσα μπορεί να απαντήσει έμπρακτα, ξεκινώντας την πραγματική δοκιμαστική λειτουργία του συρμού και παρουσιάζοντας άμεσα τα πιστοποιητικά για τις δοκιμές κατασκευής.

Ελπίζοντας να σταματήσει να κοροϊδεύει τους Θεσσαλονικείς προτείνω, τέλος, στον κύριο υπουργό πριν κάνει σήμερα δηλώσεις να ρίξει μια ματιά στις παλαιότερες του από το ίδιο σημείο που πιστοποιούν το μέγεθος της καθυστέρησης την οποία παρουσιάζει το έργο».

Και η επισύναψη της κοινοπραξίας:

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2019/05/ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ.pdf”]