Σιμόπουλος: «Δεν έχουν σημασία τα λεγόμενα του Μπουτάρη»

Δριμεία κριτική προς τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε σήμερα ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης.  

«Συνηθίζεται, τα πρακτικά συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων συλλόγων συνδέσμων, σωματείων κλπ, να υπογράφονται από τα μέλη τους, αφού καθαρογραφούν στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου. Παλαιότερα, πριν από δύο –τρεις δεκαετίες στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, η διαδικασία αυτή γινόταν κάποιες φορές αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης. Γιατί; Ένα μέλος και συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης, επειδή άλλαζε εύκολα γνώμη, μπορούσε στην επόμενη συνεδρίαση να υποστηρίξει για κάποιο θέμα, διαφορετική άποψη» τόνισε αρχικά στο σχόλιό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Και πρόσθεσε: «Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; Απλώς για να τονίσω ότι δεν έχει καμία σημασία, αν ισχυρίζεται σήμερα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ότι θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Έχει χρόνο ακόμη και μπορεί να αλλάζει συνεχώς γνώμη. Όσον με αφορά, η ενασχόλησή με τα του δήμου Θεσσαλονίκης αποτελεί προέκταση της πολιτικής δραστηριοποίησής μου στην Α’ Θεσσαλονίκης και τίποτε άλλο. Η αντίθεση μου με τον κ. Μπουτάρη πηγάζει, μάλιστα, από ορισμένα πεπραγμένα, αλλά κυρίως μη πεπραγμένα της οκταετούς δημαρχίας του και από τη δική μου άποψη για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος, στην δημιουργία της οποίας ο ίδιος έχει πλέον πολύ λίγες δυνατότητες να συμβάλει. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό…»