Κιλκίς: Σοβαρό τροχαίο για εγκυμονούσα μαζί με την εννιάχρονη κόρη της (vd)

Σοβαρό τροχαίο είχαν εγκυμονούσα μητέρα, μαζί με την εννιάχρονη κόρη της, στο 5ο ΧΛΜ του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς, το μεσημέρι της Τρίτης.

Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν από το νοσοκομείο του Κιλκίς, στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, είπε πως «η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού».

Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό», πρόσθεσε ο κ. Ρεβενάκης, ενώ, όσον αφορά το 9χρονο κορίτσι, ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού» πρόσθεσε ο κ. Ρεβενάκης.