Σπυράκη: «Η κυβέρνηση δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά…»

Την ευχή το 2018 να είναι εκλογικό έτος γιατί «η κυβέρνηση δεν κάνει για αυτήν τη δουλειά» εξέφρασε η Μαρία Σπυράκη, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια στιβαρή και σοβαρή κυβέρνηση που θα μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, ώστε να αντέχει η ελληνική οικονομία τις αναταράξεις των αγορών.

«Γιατί η συζήτηση δεν είναι για το αν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε πιστοληπτική γραμμή. Η συζήτηση είναι για το αν αντέχει η ελληνική οικονομία, οποιαδήποτε ανατάραξη, την ώρα που δεν θα έχει δίχτυ προστασίας και δεν θα έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την εξυπηρέτηση του χρέους».

«Τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο, συνέχισε η κα. Σπυράκη, «να γίνουν εκείνες οι αλλαγές που αυξάνουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών και που δίνουν τη δυνατότητα στην Ελλάδα να αυξήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει αυτή η Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Τη δουλειά αυτή μπορεί να την κάνει μια άλλη Κυβέρνηση. Τη δουλειά αυτή μπορεί να την κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στην Κυβέρνηση δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την πορεία της χώρας εκτός περιβάλλοντος προστασίας, εκτός περιβάλλοντος Μνημονίων».