Σπυράκη: «Η μόνη απασχόληση του κ. Τσίπρα είναι να κρατηθεί στην ηγεσία»

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Σπυράκη με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «τελευταίο Έλληνα που βλέπει επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Γενάρη του 2015».

«Ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015. Αρνήθηκε να αναλάβει και πάλι οποιαδήποτε ευθύνη. Από τα δισεκατομμύρια που φόρτωσε στους Ελληνες με τους πειραματισμούς του μέχρι και την εθνική τραγωδία στο Μάτι», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Σπυράκη συνέχισε στη δήλωσή της και ανέφερε πως «αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Οσους μήνες του απομένουν, όσα πρόσωπα και αν ανακυκλώσει στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, κανέναν πια δεν πείθει. Ούτε καν τους συντρόφους του που τον χειροκρότησαν σαν από υποχρέωση.

Η μόνη αλήθεια που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας είναι ότι το κόμμα του είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά του. Είναι η  απόδειξη ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του».