Σπυριδούλα: «Είμαι η Ελληνίδα MasterChef» (vd)

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά», δήλωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, παρότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

«Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά, Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας», δήλωσε η μαγείρισσα του MasterChef.

Τι υποστήριξε για την εικόνα της

Η αλήθεια είναι, πως η Σπυριδούλα δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Τουναντίον, μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά της στο τηλεοπτικό ριάλιτι του Star και… πανηγύρισαν το γεγονός ότι ενώ έφτασε στην πηγή, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης και της κατάκτησης του τίτλου του MasterChef (και των 50.000 ευρώ που τον συνοδεύει). Η ίδια, πάντως, θεωρεί ότι η εικόνα της προς τα έξω την αδικεί.

«Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Βλέπατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές, με τσακωμούς… Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. 21 άτομα μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω. Στη μέση του διαγωνισμού τα είδα λίγο σκούρα γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα», ανέφερε σχετικά.

Η απουσία του αρραβωνιαστικού της

Η Σπυριδούλα ρωτήθηκε και για τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος δεν εθεάθη στον τελικό του MasterChef.

«Όχι, δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω τον γάμο, θα δούμε. Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω», απάντησε αινιγματικά η ίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=h0jHZoDy-Ck