Σπυροπούλου: «Δεν ήμουν κακομαθημένο, δεν απέλυσα κόσμο» (vd)

Απάντηση σε όσα της καταλογίζουν έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή dot για την εμπειρία της στο Survivor, τη μάχη της με τα περιττά κιλά, ενώ περιγράφει τη σχέση της με τον Alpha και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι απέλυε τους συνεργάτες της εκπομπής της.

«Κάποια πράγματα διαστρεβλώθηκαν»

«Το “κακομαθημένο” δε νομίζω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου. Στην αρχή διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Ήμουν ένα πρόσωπο που άρεσε να το συνδέουν με ό,τι το χειρότερο έχει κάνει. Σαν να ψάχναμε και την Lindsay Lohan της Ελλάδος», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Δε θεωρώ ότι ήμουν θύμα, απλά κάποια πράγματα γίνονταν στην υπερβολή τους. Όταν για παράδειγμα πέσει ο καφές εδώ και πεις “Πωπω! Καταστράφηκε! Τον έριξε επίτηδες!”, μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να πει κάποιος “Λερώθηκε, να το καθαρίσουμε”. Είναι και ο τρόπος…», πρόσθεσε η πρώην «διάσημη» του Survivor.

«Δεν τους απέλυσα αυτούς τους ανθρώπους»

Όσον αφορά τις φήμες ότι η ίδια απέλυε τους συνεργάτες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστήριξε:

«Αλλά πράγματα χοντρά που μου χρεώνουν για διωγμούς και απολύσεις σίγουρα δεν είναι πράγματα που με εκφράζουν και που έβαλα το χεράκι μου. Δεν ήταν αρμοδιότητά μου και δεν είχα και όλη αυτή την εξουσία για να το κάνω. Και είναι και πάρα πολύ χαζό εκ μέρους ανθρώπων να το λένε, ότι ένα κορίτσι 23-24 θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά. Δηλαδή από πού κι ως πού; Δεν τους απέλυσα αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν πήγα ποτέ, ούτε να προσλάβω, ούτε να απολύσω».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: