Στα δίχτυα των αρχών δράστες που εισήγαγαν ναρκωτικά από τη Τουρκία

Δύο άτομα ηλικίας 28 ετών πιάστηκαν στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών χθες στην περιοχή του Διδυμότειχου κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αρχών. Οι δράστες κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, μέλη σπείρας , οι οποίοι με τη χρήση πλαστικής βάρκας εισήγαγαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1.029 γραμμαρίων, ενώ στην συνέχεια κινούμενοι πεζοί την μετέφεραν προς την ενδοχώρα.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν χτες (Παρασκευή) το μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, στην οποία συνέδραμαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εισάγει από την Τουρκία στη χώρα μας ποσότητες ηρωίνης.

Οι δυο δράστες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν.

Κατασχέθηκαν η συσκευασία ηρωίνης , η πλαστική βάρκα και τα κουπιά της καθώς και μια τρόμπα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.