Στεφανίδου: «Το Εpsilon ήθελε να τελειώσουμε, όχι εγώ»

Τη διακοπή της εκπομπής της από το κανάλι Epsilon σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν χθες στο πάρτι για τα 8 χρόνια λειτουργίας του site της παρουσιάστριας.

«Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι το οποίο είχε κυρίως τηλεμάρκετινγκ και ένα δύο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο.

Μια ζαριά που την έριξα κι εγώ δεν ήξερα πώς την έριξα» δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Είπα, τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου. Νομίζω ότι το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις βοήθεια, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, έχεις μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι ούτως ή άλλως και αυτό ήταν ένας άθλος» συνέχισε.

«Δεν το περίμενα»

Όπως ανέφερε δεν περίμενε τη διακοπή της εκπομπής της. «Όχι, δεν το περίμενα, εγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίσουμε μαζί, είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω έχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Όχι, εγώ ήθελα να συνεχίσω.

Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι «ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο».

«Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη.

Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα που ανοίγει θα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα ή τι θα είναι ακριβώς δεν το γνωρίζω, δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω.

Συζητάω πράγματα αλλά δεν είναι η στιγμή να τα πω, αν κάτι από αυτά ευοδωθεί, από Σεπτέμβρη θα είμαστε μαζί».