Στην τελετή νέων Υπαστυνόμων Β΄ η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Στη Βέροια για την τελετή ορκωμοσίας των νέων υπαστυνόμων Β΄  παρευρέθηκε η ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, όπου απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή ξιφών.

Με τον όρκο που δίνετε σήμερα στα σύμβολα της Πίστεως και της Πατρίδας, επαναεπιβεβαιώνετε την προσήλωση σας στην υπεράσπιση του έθνους, της Δημοκρατίας και του λαού μας. Είστε εσείς που εξασφαλίζετε τη φροντίδα και την επικράτηση της  γαλήνης της πατρίδας μας. Είμαι σίγουρη πως με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες μας και θα φανείτε αντάξιοι του όρκου  σας.

Υποδέχτηκε Σερβική αντιπροσωπεία στο Διοικητήριο

Αργότερα, η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Πρόξενο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη κ. Sinisa Pavic και τον Πρόεδρο του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» κ. Dragan Markovic Palma, συνοδευόμενους από αντιπροσωπία στελεχών της πολιτικής ζωής της Σερβίας και δημοσιογράφων σερβικών Μέσων Ενημέρωσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης της Pomoravskog Okrug κ. Goran Milosavljevic, o Δήμαρχος της Jagodina κ. Ratko Stevanovic, o Διευθυντής του Τμήματος Εκπαίδευσης της Jagodina, κ. Zivota Starcevic και οι κ.κ. Βουλευτές Vojislav Vujić, Đorđe Kosanić, Marija Jevđić, Jelena Vujić Obradović, Životije Jovanović.

Στη διάρκεια της συζήτησης η σερβική αντιπροσωπεία ενημέρωσε την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) για θέματα της Σερβίας και του τόπου ευθύνης τους, ενώ η κα. Κόλλια τους καλωσόρισε στην Ελλάδα εκφράζοντας τις πάγιες θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Ελλήνων πολιτών.