Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου 9χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται από το απόγευμα της Κυριακής (19/5) η 9χρονη από το Παραλίμνιο Σερρών που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κοριτσάκι επέβαινε στο ποδήλατό του όταν παρασύρθηκε μέσα στον οικισμό από λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στις 13:00.

«Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή», ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η διοικήτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες την ώρα του ατυχήματος.

Η μικρούλα διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Τραυματίστηκε γυναίκα στη Μοναστηρίου

Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα περίπου τριάντα ετών τραυματίστηκε ελαφρά στις 08:20 το πρωί της Δευτέρας (20/5) όταν η μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τρένο, στην οδό Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν βρισκόταν πάνω στη μηχανή κατά την ώρα της πρόσκρουσης και φέρεται να τραυματίστηκε κατά την πτώση της από το δίκυκλο. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.