Στον Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ο Γ. Καμαρινός

Συνοδευόμενος από υποψήφιος συμβούλους της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού –Ευόσμου, Γ. Καμαρινός, επισκέφθηκε σήμερα τον Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Καμαρινός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον διοικητη του Σταθμού, αντιπύραρχο, Π. Τιάγκο αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία –όπως οι κτιριακές υποδομές και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Μιλώντας για θέματα πυροπροστασίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης, ο κ. Τιάγκος τόνισε πως ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει για τις ανεξέλεγκτες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί πάνω από τον περιφερειακό.

«Ως νέα δημοτική αρχή, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Βασική προτεραιότητα κάθε δημοτικής αρχής, πρέπει να είναι η συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, ο καθαρισμός των δρόμων από εύφλεκτα υλικά, η διασφάλιση της πρόσβασης των πυροσβεστικών οχημάτων» τόνισε ο Γ. Καμαρινός και πρόσθεσε πως «μέλημα μας είναι η ενεργοποίηση του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του δήμου. Οι δημοτικές υπηρεσίες οφείλουν να βρίσκονται στο πλευρό της πυροσβεστικής, ώστε οι δημότες να νιώθουν και να είναι ασφαλείς».

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Ευαγγελία Τσιόγκα, Ζωίτσα Σωτηρόγλου, Αγγελική Χασιαλή, Ευαγγελία Τσαγκαλά, Σωκράτης Πασχαλέρης, Στέργιος Στεργιάδης, Αθανάσιος Μουκατατζάκης, Κώστας Γίδαρης, Ελπίδα Λίγκου – Κυριακίδου, Κυριάκος Δραγκιώτης και Πολυχρόνης Αρετάκης.