Στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης η ΔΕΘ-Helexpo

Στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης βρίσκεται η ΔΕΘ-Helexpo, στηρίζοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο το λειτούργημά της, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, αλλά και των στενών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί όλα τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης με εκπροσώπους της διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, παρέδωσαν 16 επιχειρησιακούς φακούς ως ελάχιστη συνεισφορά στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο διοικητής πόλης, κ. Κωνσταντίνος Παχίδης και οι διοικητές του 1ου και του 3ου Σταθμού Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Μπαθρέλλος και κ. Θανάσης Παπαθανασίου αντίστοιχα.

Οι δεσμοί των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα στενοί, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πλευρά της έχει προσφέρει διαχρονικά σημαντική στήριξη στον εθνικό εκθεσιακό φορέα με τις υπηρεσίες της, ενώ συμμετέχει σταθερά στη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου, τιμώντας τη διοργάνωση.