Συγκινεί η 90χρονη: «Θα ανάψω ένα κεράκι για όλους στην εκκλησία»

«Είμαι συγκινημένη από τη συμπαράσταση του κόσμου, τούς ευχαριστώ πολύ, θα πάω να ανάψω ένα κεράκι για όλους στην εκκλησία» δήλωσε για το «πάγωμα» του προστίμου η 90χρονη γυναίκα που προσήχθη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς επιχείρησε να πουλήσει τερλίκια και μαντήλια σε λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Το πάγωμα του προστίμου σχολίασε στον Τύπο και η κόρη της 90χρονης, τονίζοντας ότι «δεν έχουμε ενημερωθεί από τις αρχές, σήμερα θα συναντηθεί η μητέρα μου με τον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, για να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Θα έρθει να πάρει την εξουσιοδότηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε».

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν γνώριζε ότι το έγγραφο που της παρέδωσαν οι αστυνομικοί ήταν το πρόστιμο και τυχαία το είδε η κόρη της, η οποία είπε πως: «Όταν μάζευα τα πράγματα από την τσάντα της, είδα το έγγραφο με το πρόστιμο. Ξαφνιάστηκε και η μητέρα μου και εγώ, μάλιστα μου είπε ούτε ένα ζευγάρι δεν πούλησα, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ και θέλουν να πληρώσω και πρόστιμο 200 ευρώ;».

Η ηλικιωμένη κυρία δηλώνει πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη και θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή.

Κύμα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο

«Μέχρι και από τη Νορβηγία, την Αυστραλία, την Αθήνα από παντού, μας κάλεσαν ότι θα αναλάβουν να πληρώσουν τα 200 ευρώ από το πρόστιμο που της έχει επιβληθεί», σχολίασε η κόρη της 90χρονης.