Συζητά με το Epsilon η Δέσποινα Βανδή

Στους τηλεοπτικούς δέκτες μας θα δούμε πιθανότατα τη νέα τηλεοπτική σεζόν τη Δέσποινα Βανδή, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το Epsilon για την παρουσίασε του X Factor.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαιώνει και η ίδια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town. Ερωτηθείσα αν συζητά για την παρουσίαση του X Factor η Δέσποινα απαντά: «Ναι, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon, θα δούμε».

Τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει η Δέσποινα Βανδή

Η Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια ρωτήθηκε, επίσης, αν έχει σκεφτεί κάποιο άλλο project και αν το έχει προτείνει σε κάποιο κανάλι. Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι θα ήθελε να παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή:

«Ναι, το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μού άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή. Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή.

Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια».