Συνάντηση Γ. Μαυρωτά με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) Τάκη Καλούδη, με σκοπό την ενημέρωσή του για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία.

Ο κ. Μαυρωτάς εξέφρασε προς τον πρόεδρο τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της αθλητικής ηγεσίας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αθλητές και τα ομοσπονδιακά στελέχη και που έχουν οδηγήσει στην αλματώδη ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στη χώρα μας, γεγονός που αποτυπώνεται και στις επιτυχίες της εθνικής ομάδας, αλλά και στην αναβάθμιση των εσωτερικών διοργανώσεων.

Από πλευράς του, ο κ. Καλούδης παρουσίασε στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού το πρόγραμμα των αγωνιστικών δράσεων, καθώς και το καλεντάρι της επόμενης χρονιάς, και ζήτησε την αρωγή της Πολιτείας σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία.

Ο κ. Μαυρωτάς επισήμανε στον κ. Καλούδη ότι είναι πρωτεύουσας σημασίας για την πολιτική ηγεσία η ανάδειξη και υποστήριξη τέτοιων προσπαθειών, καθώς τα μηνύματα που μεταδίδονται μέσα από το συγκεκριμένο άθλημα έχουν ευρύτερα κοινωνικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τον ίδιο τον αθλητισμό.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. ότι η Πολιτεία θα σταθεί με κάθε τρόπο αρωγός, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανοδική πορεία του αθλήματος στη χώρα μας, γεγονός που έχει ήδη αναδείξει με τις πρώτες εξαγγελίες της.

Στο μεταξύ, τον ιδρυτή της κοινωνικής μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας Safe Water Sports, Παναγιώτη Πασχαλάκη, υποδέχθηκε σήμερα (9/9) στο γραφείο του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.