Συνάντηση Καραμανλή με Ταχιάο – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο, ο οποίος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο γραφείο του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του κ. Ταχιάου, οι δύο άνδρες θα κάνουν κοινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση αναφέρεται ο κ. Ταχιάος με ανάρτησή του στο Facebook, με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης να έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία πριν από 28 χρόνια που δείχνει τον Κώστα Καραμανλή, νέο βουλευτή τότε της Ν.Δ., τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ντίνο Κοσμόπουλο και τον Νίκο Ταχιάο, δημοτικό σύμβουλο.

Η ανάρτηση

«Πριν από 28 χρόνια, ως νεαρός βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής “έβαζε πλάτη” για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης», έγραψε ο κ. Ταχιάος και συμπλήρωσε: «Σήμερα, ο επίσης νεαρός δημοτικός σύμβουλος που ποζάρει δίπλα του στην φωτογραφία του 1990, είχε την χαρά να ανταλλάξει μαζί του απόψεις για την πόλη και την πολιτική.

Ελάχιστοι διαθέτουν το πολιτικό αισθητήριο του Κώστα Καραμανλή και το ταλέντο να είναι με δυο κουβέντες πάντα to the point. Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Και όσο για τα υπόλοιπα; Παραπολιτικά δεν υπάρχουν, με τον Καραμανλή μόνο πολιτική. Θα το δείτε εν καιρώ. Πού; Στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε επίσης: Χρηστίδης: «Το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών»