Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία του ΚΚ Κίνας

Οι δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισης των σχέσεων της Ελλάδας με την Κίνα, ιδιαίτερα στους τομείς των επενδύσεων, του τουρισμού, του εμπορίου και του πολιτισμού, συζητήθηκαν σήμερα, μεταξύ αντιπροσωπειών του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολυμελής αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, με επικεφαλής τον κ. Liang Jianyong, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής της Διοίκησης της Επιτροπής του ΚΚ Κίνας στην Επαρχία Fujiane και υπουργό Ενημέρωσης της Επιτροπής του ΚΚ Κίνας στην Επαρχία Fujiane, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του κόμματος και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ Πάνο Σκουρλέτη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και η ημασία των ΑΠΕ, στο πλαίσιο μιας οικονομικής ανάπτυξης, η οποία θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον. Τονίστηκε επίσης, η μεγάλη σημασία που αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα, ενώ τέθηκε ως προτεραιότητα η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ του ΚΚΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ των δύο κομμάτων.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.