Συνέλαβαν τον γιο του Σον Πεν για κατοχή ναρκωτικών

Μαύρα μαντάτα για τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Σον Πεν καθώς η αστυνομία της Νεμπράσκα συνέλαβαν τον γιο του για κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης όταν περιπολικό σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος Χόπερ Πεν, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης η 26χρονη ηθοποιός Uma von Wittkamp.

Αρχικά ο Χόπερ αγνόησε το σήμα των αστυνομικών για να κάνει στην άκρη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια μικρή καταδίωξη στους δρόμους της Νεμπράσκα. Στον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του γιου του Σον Πεν οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν 14 γραμμάρια μαριχουάνας, 4 χάπια αμφεταμίνης και 3 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκυβίνης.

Κακούργημα η κατοχή ναρκωτικών στη Νεμπράσκα

Δεδομένου ότι στην πολιτεία της Νεμπράσκα η κατοχή ναρκωτικών ουσιών θεωρείται κακούργημα, η δικαστική περιπέτεια του Χόπερ Πεν αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος. Ιδίως από τη στιγμή που ο νεαρός Πεν έχει παραδεχθεί στο παρελθόν τον εθισμό του στην μεθαμφεταμίνη.

«Έκανα πολλά αλλά η μεθαμφεταμίνη ήταν κυρίως εκείνη που με έριξε. Πήγα για αποτοξίνωση επειδή κάποια στιγμή ξύπνησα σε ένα νοσοκομείο και ο πατέρας μου μού είπε, «Αποτοξίνωση ή παγκάκι;» και του απάντησα, «θα πάρω το κρεβάτι», είπε τότε ο Χόπερ.