Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένοπλος «ταμπουρώθηκε» σε νοσοκομείο του Οχάιο

Την κινητοποίηση των Ειδικών Δυνάμεων και των Αρχών των ΗΠΑ προκάλεσαν αναφορές για πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση στο Οχάιο.

Οι δυνάμεις επιβολής της τάξης ανταποκρίνονται σε αναφορές για ένα περιστατικό με ένοπλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης Wright-Patterson στην αμερικανική πολιτεία Οχάιο, ανέφερε η αεροπορική βάση και η ομοσπονδιακή υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων.

Η αεροπορική βάση του Wright-Patterson στο Οχάιο βρίσκεται υπό αποκλεισμό εξαιτίας ενός περιστατικού με ένοπλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF) και η διοίκηση της αεροποικής βάσης με tweet τους τόνισαν ότι οι δυνάμεις τους ανταποκρίνονται σε αναφορές ενός περιστατικού με ένοπλο στην αεροπορική βάση.

Στο προσωπικό της βάσης δόθηκε εντολή να βρουν καταφύγιο μέχρι το τέλος των ερευνών, ανέφερε η εφημερίδα Dayton Daily News.

Οι δυνάμεις αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της βάσης ανταποκρίθηκαν στις περίπου 12:40 τοπική ώρα στο νοσοκομείο της βάσης.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για κάποιο άτομο που έχει ταμπουρωθεί στον τέταρτο όρο του νοσοκομείου.

Όλες οι πύλες της βάσης παραμένουν κλειστές.

Δείτε επίσης: Στη μάχη των ενδιάμεσων εκλογών ρίχνεται ο Μπ. Ομπάμα