Συναντήθηκε με τον Μολέντο ο Λυμπερόπουλος!

Το «μπαμ» για την αντικατάσταση του Όγκνιεν Βράνιες επιδιώκει η ΑΕΚ! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Μολέντο, ρήτρα και ΠΑΟ

Αποφασισμένη για τη μεγάλη ρελάνς στο θέμα της αντικατάστασης του Όγκνιεν Βράνιες φέρεται η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», στην «Ένωση» έχουν θέση ως πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί τον Βόσνιο τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει συνάντηση με τον Βραζιλιάνο σε μπαρ της Γλυφάδας.

Εκεί οι δυο τους συζήτησαν το ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που έχει δημιουργηθεί στα στόπερ.

Όπως με Κατσουράνη

Βέβαια για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μολέντο θα πρέπει να βρεθεί λύση με τη ρήτρα 2 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που η Ιντερνασιονάλ ήθελε να πουλήσει τον Μολέντο σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί με τον ίδιο τρόπο που είχε ξεπεραστεί το αντίστοιχο ζήτημα στη μεταγραφή Κατσουράνη στους «πράσινους». Τότε που υπήρχε ρήτρα 5 εκατ. ευρώ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, τον απέκτησαν καταβάλλοντας 900.000 ευρώ.