Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Tην Πέμπτη, 14-6-2018 θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της ημερήσια διάταξης:

1.Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση δημοτικής οδοποιίας νήσου Κυθήρων» συνολικού προϋπολογισμού 2.475.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

2.Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση και ανάδειξη διαδρομής προς λίμνη Κιθάρα στο κτήμα Τατοϊου», συνολικού προϋπολογισμού   380.000,00  € (συμπ.  Φ.Π.Α. 24%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Ορισμός εκπροσώπου στο Συμβούλιο Χρηστών Λιμένα Πειραιά.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. Ορισμός εκπροσώπου στο Συμβούλιο Χρηστών Λιμένα Ελευσίνας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της δραστηριότητας: «Παιδικές εξοχές – κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Αγ. Ανδρέα Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

6.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την υλοποίηση του έργου: «Διευθέτηση ρέματος Ποδονίφτη από τη Γέφυρα οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα της οδού Εράτωνος», στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)